Olej rzepakowy 500 ml | Biooil
Dostępny

5907722370525

28,99 zł
5,80 zł / 100ml
Brutto

Olej rzepakowy jest źródłem kwasów Omega 3, co czyni z niego bardzo cenny element codziennej diety. Dieta bogata w kwasy Omega 3 pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu. Aby olej rzepakowy odniósł korzystne efekty dla zdrowia, powinien być częścią zrównoważonej diety. Korzystny efekt występuje w przypadku dziennego spożycia 2 g kwasu alfa-linolenowego (ALA).

Ilość

Olej rzepakowy jest źródłem kwasów Omega 3, co czyni z niego bardzo cenny element codziennej diety. Dieta bogata w kwasy Omega 3 pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu. Aby olej rzepakowy odniósł korzystne efekty dla zdrowia, powinien być częścią zrównoważonej diety. Korzystny efekt występuje w przypadku dziennego spożycia 2 g kwasu alfa-linolenowego (ALA).

Olej rzepakowy doceniany jest także w kosmetyce. Nienasycone kwasy tłuszczowe poprawiają kondycję skóry i chronią ją przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych. Olej ten jest doskonały do pielęgnacji cery suchej, wrażliwej, łuszczącej się i słabo ukrwionej, podnosi skuteczność działania stosowanych kosmetyków, ponieważ działając od wewnątrz, dociera do wszystkich warstw skóry właściwej.

Pojemność: 500 ml

Skład:

olej rzepakowy 100%

5907722370525

Opis

Pojemność
500ml
Rodzaj produktu
szklana butelka
Wpływ na środowisko
opakowanie szklane
recycling